Over BlauMaschine

Carlijn Seves is de ontwerper achter studio BlauMaschine. Ze is een enthousiaste en gedreven ontwerper met een groot hart voor design. Carlijn studeerde Illustration Design aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Op de academie heeft ze ook haar passie voor grafisch ontwerp en fotografie ontdekt. Deze combinatie van verschillende stijlen zorgt ervoor dat ze met originele concepten en inspirerende oplossingen komt. 

 

Carlijn vindt het erg belangrijk om haar grenzen op te zoeken en telkens weer te verleggen. Haar uiteindelijke doel is om een geweldig eindproduct te leveren, hoe klein of hoe groot te opdracht ook is.

Ze maakt in haar werk ook graag gebruik ambachtelijke technieken, zoals zeefdruk, schilderen, analoge fotografie en handgemaakte illustratie. Deze ambachtelijke technieken combineert ze weer met digitale processen. Juist deze combinatie van ambachtelijk en digitaal geeft haar ontwerpen een geheel eigen handtekening. 

 

Carlijn Seves

 

Carlijn is een illustrator met een grote liefde voor fotografie & grafisch ontwerp. Ze wordt ge├»nspireerd door de natuur, films, nieuwe omgevingen & mooie exposities. Ze is moeder van zoontje Jack en dochter Ella. In haar vrije tijd wandelt ze graag met hond Chef, fotografeert ze (het liefst analoog) en kijkt ze graag series. 

linkedin
behance

Chef is een ander trouw lid van BlauMaschine. Deze kleine Spanjaard zorgt voor nieuwe inspiratie tijdens een wandeling in het park en gaat het liefst overal mee naar toe. Zijn grootste passies zijn spelen, eten en slapen.