Wat doet BlauMaschine?

BlauMaschine is een ontwerpbureau voor illustratie en grafisch ontwerp. Maar waarvoor kan je mij precies inschakelen? 

Grafisch & print

Op grafisch vlak ontwerp ik diverse producten, zoals huisstijlen, logo's, magazines, boeken, productverpakkingen, printcampagnes en  promotiemateriaal. Ook ontwerp en illustreer ik voor particulieren; geboortekaartjes, trouwkaarten, geboorteprints of prints voor aan de muur
 

Illustratie

Ik verzorg diverse soorten illustraties, zoals redactionele illustratie (voor brochures en magazines), web-illustraties en vrije illustraties (zoals prints voor het interieur ). De illustraties worden zowel met de hand als digitaal gemaakt.

Producten

Naast mijn ontwerpopdrachten maak ik mijn eigen producten, zoals ansichtkaarten, prints, zeefdrukken en tassen. Hierbij komen de verschillende disciplines samen: mijn werk bevat invloeden van illustratie, grafisch ontwerp en fotografie. Dit doe ik natuurlijk ook in opdracht, bijvoorbeeld een speciaal ontworpen print of (ansicht)kaart.