Fotografie

icon-camera-02icon-camera-02

               
Fotografie

Fotografie is een belangrijk onderdeel binnen onze ontwerpstudio. We gebruiken fotografie op verschillende vlakken, zoals portretfotografie en productfotografie. Het is vaak een goede toevoeging voor onder andere websites, brochures en magazines. We vinden het erg belangrijk om precies te weten welk doel de foto moet hebben, zodat de foto de juiste sfeer uitstraalt die de klant voor ogen heeft. 

Naast digitale fotografie fotograferen wij nog graag analoog. Vooral voor ons vrije werk trekken we graag de wereld in met een analoge camera om onze nek. De sfeer en kleuren van de analoge foto’s geven iets heel authentieks, wat met de computer niet nagebootst kan worden.  Doordat je bij analoge fotografie het beeld in één keer goed moet vastleggen, leer je ook beter kijken; wat natuurlijk ook van pas komt bij digitale fotografie.

Portret
fotografie

Portretfotografie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zo kan een website persoonlijker gemaakt worden door het gebruik van duidelijke personeelsfoto's. Ook voor bijvoorbeeld een interview in een magazine is een goede portretfoto een mooie toevoeging. 

Vrij werk

Onder vrij werk valt alle fotografie die we niet in opdracht hebben gemaakt. Dit is een verzameling van verschillende soorten fotografie, zoals natuurfotografie, modelfotografie en bewerkte/gemanipuleerde fotografie. We experimenteren ook graag met analoge fotografie, kleur en zwart-wit, of polaroids. Een deel van dit werk wordt verkocht en/of geëxposeerd.

Product 
fotografie

Productfotografie gebruiken we voornamelijk bij websites of brochures. De producten van onze klant moeten zo goed mogelijk worden weergegeven in een stijl die bij hen past. Een goede productfoto draagt bij aan een heldere communicatie.

  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image