Strictly Business
logo

           

De opdracht

Claire van Vrijberghe De Coningh, de eigenaar van Claire's Assistance en tevens radiopresentator, kwam bij ons met de vraag of wij een logo konden ontwerpen voor een nieuw radioprogramma op de radiozender Rosa Digitaal. Het nieuwe programma 'Strictly Business' is een programma voor en door ondernemers en wordt gepresenteerd door Claire. 

                                      
Claire van Vrijberghe De Coningh, 
directeur van Claire's Assistance en
radio producer en presentatrice van
Strictly Business

"Perfectie. Dat is het eerste woord wat in mij opkomt voor onze samenwerking voor Strictly Business. Carlijn en Dirma hebben een uniek talent voor het stellen van de juiste vragen en het luisteren tot een kunst verheven"

Voor het ontwerp van het logo zijn we erg vrij gelaten. Belangrijk was wel dat het een knipoog naar The Godfather bevatte, waarop de naam 'Strictly Business' is ge├»nspireerd. We hebben daarom gekozen voor zwart-wit met een roodroze accent en een simpele silhouettevorm. Het lettertype hebben we simpel en zakelijk gehouden, met een speels randje.

Strictly Business logo op fotoStrictly Business logo op foto

Op bezoek...

Omdat wij voor Strictly Business het logo hebben ontworpen, mochten we te gast zijn bij de eerste aflevering van dit radio-programma. Een erg leuke ervaring!